Ryanair este pe cale să atingă țintele revizuite în creștere privind numărul de pasageri, cu peste 10 milioane de pasageri în luna august. "Vindem o mulțime de locuri ieftine pentru a recupera piața foarte repede."

Ryanair este pe cale să atingă țintele revizuite în creștere privind numărul de pasageri, cu peste 10 milioane de pasageri în luna august. "Vindem o mulțime de locuri ieftine pentru a recupera piața foarte repede."
scris 25 aug 2021

Ryanair este pe cale să atingă țintele revizuite în creștere privind numărul de pasageri, transportând peste 10 milioane de pasageri în această lună, a declarat directorul general al companiei low-cost, Michael O'Leary. Acesta a adăugat că redresarea post-pandemie continuă, rezervările până la sfârșitul anului fiind solide, transmite Reuters.

Operatorul aerian irlandez a declarat că se așteaptă să transporte între 90 de milioane și 100 de milioane de oameni în cele 12 luni care se vor încheia la sfârșitul lunii martie 2022, față de un vârf de 149 de milioane atins înainte de pandemia de Covid-19, scrie News.ro.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

"Ryanair își revine puternic, mult mai repede decât oricare altă companie aeriană din Europa ... Rezervările cresc foarte rapid", a declarat O'Leary marți, la o conferință de presă la Lisabona.

După ce a transportat 5 milioane de pasageri în iunie, reprezentând o treime din nivelul din 2019, cifrele au crescut la 9,3 milioane în iuliem iar compania se așteaptă să ajungă la aproximativ 10,5 milioane în august, a adăugat acesta.

"Rezervările pentru restul acestui an, în septembrie, octombrie și noiembrie arată foarte solide, dar prețurile sunt scăzute ... Vindem o mulțime de locuri ieftine pentru a recupera piața foarte repede", a spus O'Leary.

Volvo anunță o nouă oprire a producției. A rămas fără componente electronice CITEȘTE ȘI Volvo anunță o nouă oprire a producției. A rămas fără componente electronice

Compania aeriană a mai anunțat că va înceta operațiunile pe cele două aeroporturi din Belfast de la sfârșitul programului estival din octombrie, invocând refuzul guvernului britanic de a suspenda sau reduce taxele aeriene pentru pasageri și lipsa stimulentelor de recuperare post-pandemică de pe ambele aeroporturi.

"Aceste aeronave vor fi realocate către aeroporturi cu costuri mai mici din alte părți din Marea Britanie și Europa pentru programul de iarnă, care începe în noiembrie", a explicat compania într-un comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
avioane
pasageri