Salonul auto de la Detroit se reia într-o nouă abordare

Salonul auto de la Detroit se reia într-o nouă abordare
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2022

Salonul auto de la Detroit (Detroit Auto Show) își va face miercuri revenirea într-o nouă abordare, după doi ani în care a fost trecut pe plan secundar din cauza pandemiei de Covid-19, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Evenimentul se va derula în septembrie, în loc de ianuarie ca până acum, în ideea de a putea fi organizat, parțial, în exterior. În plus, salonul va oferi un loc numeroaselor vehicule electrice, semn al primilor pași spre o tranziție lungă a industriei auto americane. Președintele Joe Biden intenționează să viziteze salonul în ziua deschiderii, rezervată mass-media, pentru a promova măsurile adoptate de administrația sa pentru a încuraja adoptarea vehiculelor electrice.

Cu toate acestea, ambianța se anunță una diferită la ediția din acest an. În zilele sale de glorie, Salonul auto de la Detroit era renumit pentru șampania gratuită distribuită de cei trei mari constructori auto americani din Detroit, dar și de giganții internaționali precum Toyota sau Mercedes care își prezentau cele mai noi oferte.

Organizatorii evenimentului, care în mod oficial poartă denumirea de North American International Auto Show, nu vor încerca să reproducă atmosfera din alți ani, o dovadă a evoluțiilor profunde care au avut loc în societate de la ultimul salon din 2019.

Citiți mai mult pe Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
salon auto
detroit