Salonul Auto din Geneva se întoarce, în 2022

Salonul Auto din Geneva se întoarce, în 2022
scris 28 mai 2021

Unul dintre cele mai importante evenimente auto din Europa, Salonul Auto din Geneva, va avea o nouă ediție în 2022, după ce a fost anulat în 2020 și 2021, apoi vândut. Datele de desfășurare au fost schimbate, la fel și cele de înscriere.

Apreciat de public, dar și de constructorii auto, pentru publicul pretențios, Salonul Auto din Geneva revine în cele din urmă, odată cu ridicarea restricțiilor și speranțele de oprire a pandemiei de coronavirus. Fundația GIMS (Geneva International Motor Show), cea care a cumpărat drepturile de organizare a acestui salon, a anunțat oficial că salonul va avea loc între 19 și 27 februarie 2022. Companiile care doresc să participe la acest eveniment o vor putea face doar până în luna iulie a acestui an.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Noile condiții globale de desfășurare a evenimentelor cu public, dar și scăderea interesului pentru astfel de evenimente, i-a determinat pe organizatori să programeze noi formate ale saloanelor auto.

Schimbarea programului acestui salon se datorează modificărilor de calendar ale celor de la Palexpo, pavilionul de expoziții din Geneva, fostul proprietar al salonului, care și-a programat în luna martie alte evenimente.

FOTO Transformare spectaculoasă: Renault lansează versiunea turcească a Dacia Logan, care ajunge la 27.000 de euro CITEȘTE ȘI FOTO Transformare spectaculoasă: Renault lansează versiunea turcească a Dacia Logan, care ajunge la 27.000 de euro

Salonul își va extinde prezența fizică cu o serie de evenimente digitale, care să completeze atraactivitatea acestui eveniment al industriei auto.

Anul trecut, după anularea salonului, toți constructorii și-au transformat lansările programate în evenimente digitale, unele live, altele înregistrate. Expunerea pe care au avut-o și mai ales rezultatul conversiei în vânzări nu afost însă același ca în cazul unui salon fizic.

Anul trecut, ambele saloane majore din Europa, Geneva și Paris, au fost anulate, în timp ce salonul de la Frankfurt, care se desfășura alternativ cu Paris, s-a mutat la Munchen. Acesta se va desfășura în acest an, în septembrie, dacă condițiile sanitare o vor permite. Constructorii auto care au confirmat prezența, în special cei din Germania, au precizat că vor avea o prezență redusă.

viewscnt
Afla mai multe despre
salon auto geneva
gims
saloane auto
salon auto munchen