Serviciul de emitere a rovinietei și peajului va funcționa cu intermitențe sâmbătă

Serviciul de emitere a rovinietei și peajului va funcționa cu intermitențe sâmbătă
scris 17 sep 2021

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că, sâmbătă, serviciul de emitere a rovinietei și peajului va funcționa cu intermitențe din cauza unor intervenții la sistemele informatice. Astfel, utilizatorii trebuie să achite tarifele folosind celelalte mijloace disponibile.

"CNAIR SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că, din cauza unor intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR ce urmează a avea loc în data de 18.09.2021 în intervalul orar 08:00-18.00, emiterea rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile etarife și a peajelor prin intermediul punctelor de distribuție, aparținând Rompetrol Downstream, prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile etarife va funcționa cu intermitențe", a transmis, vineri, CNAIR.

Potrivit sursei citate, în aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, utilizatorii au obligația de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziție de către CNAIR. 

viewscnt
Afla mai multe despre
rovinieta
cnair