Soția lui Carlos Ghosn a revenit în Japonia și a fost interogată de procurori. Urmărită la duș de un procuror-femeie pentru a nu da telefoane

Soția lui Carlos Ghosn a revenit în Japonia și a fost interogată de procurori. Urmărită la duș de un procuror-femeie pentru a nu da telefoane
scris 12 apr 2019

Soția lui Carlos Ghosn s-a întors în Tokyo și a fost interogată de procurii japonezi, după ce aceasta părăsise Japonia, imediat după rearestarea soțului său.

Carole Ghosn a răspuns întrebărilor procurorilor japonezi, după ce a revenit în Tokyo, potrivit presei japoneze, care citează avocatul lui Ghosn. Acesta spune că femeia a răspuns sincer la toate întrebările și că ar trebui ca aceste răspunsuri să ducă la achitarea lui Ghosn.

Soția lui Carlos Ghosn a fost de față când soțul său a fost arestat săptămâna trecută, procurorii ridicându-i pașaportul francez, dar nu și pe cel american. În acest fel ea a putut părăsi Japonia, anunțând că merge în Franța, unde crede că este de ajutor soțului său, pentru a pune presiune pe autoritățile franceze ca să-l ajute. După arestarea lui Ghosn, Carole a povestit că, în timpul percheziției și arestării soțului ei, procurorii prezenți în apartamentul lor au împiedicat-o să-și contacteze avocații, au obligat-o să meargă la baie cu ușa deschisă, iar atunci când a intrat la duș, un procuror-femeie a asistat-o pentru a nu da telefoane.

Dacia a lansat în România seria limitată Techroad pentru toată gama. Care sunt prețurile CITEȘTE ȘI Dacia a lansat în România seria limitată Techroad pentru toată gama. Care sunt prețurile

Carole s-a întors însă în Japonia săptămâna aceasta, după ce procurorii au anunțat că vor să o supună unui interogatoriu. Ea a fost prezentă la sediul Parchetului circa 2 ore și jumătate, miercuri. Subiectul întrebărilor a fost legat de plățile pe care Carlos Ghosn le-a făcut către o companie din Oman și despre care anchetatorii spun că au fost ilegale și au avut ca scop plata unor datorii personale.

Între timp, avocații au depus documente la instanță pentru a dovedi că clientul lor suferă de afecțiuni ale rinichilor și arestarea sa s-a produs chiar în momentul în care acesta urma să înceapă un tratament.

viewscnt
Afla mai multe despre
nissan
carlos ghosn
renault
arestare ghosn
allianta renault nissan mitsubishi