Stațiile de metrou Laminorului și Străulești ar putea fi date în folosință în primul trimestru din 2017

Stațiile de metrou Laminorului și Străulești ar putea fi date în folosință în primul trimestru din 2017
scris 19 dec 2016

Stațiile de metrou Laminorului și Străulești de pe Magistrala 4 ar putea fi date în folosință în primul trimestru din 2017, în acest moment fiind finalizate toate lucrările, cu excepția celor privind detecția și alarmarea la incendiu, anunță Metrorex.

Verificările în vederea recepției celor două noi stații de metrou, situate în partea de nord a Capitalei, au început, potrivit Metrorex, la începutul lunii decembrie, scrie News.ro.

"Concluziile comisiilor de specialitate care au verificat lucrările au evidențiat finalizarea tuturor lucrărilor de arhitectură, finisaje, lifturi și escalatoare, cale de rulare, instalații electrice și sanitare, instalații PSI, instalații de ventilație, telefonie și ceasoficare, acestea fiind în deplină stare de funcționare, astfel încât probele tehnologice aferente instalațiilor, precum și ale circulației trenurilor să poată fi efectuate", arată reprezentanții Metrorex.

Ei precizează că, în acest moment, au rămas de finalizat o serie de lucrări privind detecția și alarmarea la incendiu, iar în perioada următoare testele vor continua.

"Întrucât, la acest moment, nu au fost finalizate o serie de lucrări privind detecția și alarmarea la incendiu, astfel încât să fie asigurate în totalitate condițiile de siguranță și confort a călătorilor, în perioada imediat următoare vor fi continuate testele de sistem și de circulație a trenurilor, precum și continuarea lucrărilor nefinalizate pentru a putea fi create condițiile de punere în funcțiune cu călători cât mai repede posibil (estimat în primul trimestru al anului 2017)", mai anunță Metrorex.

Samsung Electronics ar putea cumpăra baterii pentru telefoane de la compania LG Chem CITEȘTE ȘI Samsung Electronics ar putea cumpăra baterii pentru telefoane de la compania LG Chem

Stațiile Laminorului și Străulești sunt aferente secțiunii Parc Bazilescu - Străulești din Magistrala 4 de metrou, în lungime de 2,1 kilometri.

viewscnt
Afla mai multe despre
laminorului
străulești
metrorex