Stellantis dezvăluie la CES 2023 pickup-ul electric Ram 1500 Revolution

Stellantis dezvăluie la CES 2023 pickup-ul electric Ram 1500 Revolution
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 16 dec 2022

Grupul franco-italian Stellantis va participa la salonul de electronice CES 2023 din Las Vegas cu o listă lungă de noutăți, între care se remarcă prototipul unui pick-up electric, produs de Ram și conceptul Peugeot Inception, despre care nu sunt cunoscute deocamdată prea multe informații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Carlos Tavares, CEO-ul Stellantis, va fi prezent pe 5 ianuarie la evenimentul de deschidere al CES 2023, unde va fi prezentat primul pick-up electric al mărcii Ram, desprinsă cu mulți ani în urmă din Dodge. Conceptul va fi cap de afiș pentru mărcile Stellantis, care vor veni toate cu noutăți electrice, pentru a sublinia caracterul de companie de tehnologie pe care grupul și l-a asumat.

Ram 1500 Revolution Concept va fi o versiune a cunoscutului pick-up realizată pe noua platformă STLA Frame, destinată vehiculelor electrice grele. „Un concept vizionar și o privire către viitor, care ilustrează modul în care marca lider al vehiculelor utilitare se pregătește pentru a redefini încă o dată segmentul pickup-urilor”, spune Stellantis despre viitorul model.

Un al doilea concept, anunțat deja de mai mult timp, va fi Peugeot Inception, al cărui scop nu este încă foarte clar, dar care ar putea marca revenirea intențiilor grupului de a readuce marca franceză în SUA. Deocamdată, ceea ce se știe despre acest automobil este că reprezintă „chintesența designului emoțional și viziunea viitorului a „mărcii leului” cu un cockpit care reinventează ansamblul experienței automobilului, redesenează spațiul exterior și regândește gesturile de conducere în jurul viitoarei generații a Peugeot i-Cockpit”.

GRAFIC România va depăși recordul din 2019 la producția de autoturisme, dar și pragul de 500.000 de mașini CITEȘTE ȘI GRAFIC România va depăși recordul din 2019 la producția de autoturisme, dar și pragul de 500.000 de mașini

O altă noutate ce va fi prezentată la Las Vegas va fi Leep 4xe, un concept care pune în lumină noua transmisie 4x4 electrică și anticipează momentul în care Jeep va oferi pentru fiecare model al său o variantă electrică, ceea ce ar trebui să se întâmple în 2025.

Și Chrysler va fi prezent la CES, dar numai cu aplicații de tehnologie care ar trebui să preceadă prima lansare a unui model electric, prevăzută pentru 2025 și o gamă complet electrică în 2028.

De asemenea, un Dodge Charger Daytona SRT electric va fi un concept „muscle car” care va anticipa un viitor Dodge electric, unul care „se conduce ca un Dodge, arată ca un Dodge, sună ca un Dodge, dar are propulsie cu zero emisii”.

viewscnt
Afla mai multe despre
stellantis
ces 2022
peugeot inception
ram 1500 electric