SUA au ridicat restricțiile privind laptopurile la bordul curselor Royal Jordanian și Kuwait Airways

SUA au ridicat restricțiile privind laptopurile la bordul curselor Royal Jordanian și Kuwait Airways
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iul 2017

Companiile aeriene Royal Jordanian și Kuwait Airways au anunțat că pasagerii lor pot să îi ia laptopurile și alte dipozitive electronice mari în cabina avioanelor cu destinația Statelor Unite, astfel că, în prezent, numai trei companii mai sunt vizate de interdicție, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Royal Jordanian, care operează curse către New York, Chicago și Detroit din Amman, a impus noi măsuri de securitate vizând cursele cu destinația SUA, ceea ce a permis ridicarea restricției, scrie News.ro.

Compania Kuwait Airways, care zboară din Kuwait la New York, via Irlanda, a anunțat că interdicția a fost ridicată după ce oficiali americani au inspectat măsurile de securitate de la bordul curselor lor.

Facebook își transformă sediul din Silicon Valley într-un cartier, cu locuințe și magazine pentru angajați CITEȘTE ȘI Facebook își transformă sediul din Silicon Valley într-un cartier, cu locuințe și magazine pentru angajați

Statele Unite au anunțat pe 28 iunie că impun măsuri de securitate mai stricte tuturor zborurilor cu destinația Statele Unite, indiferent de țara de origine.

Aceste măsuri sunt ținute confidențiale, însă ele au fost integrate în cadrul unor controale consolidate asupra pasagerilor și unor verificări suplimentare ale aparatelor electronice pe care le aduc cu ei. Ele sunt diferite în funcție de aeroporturile vizate.

Washingtonul a promis să ridice interdicția laptopurilor, impusă în martie, tuturor companiilor care respectă noile măsuri.

Regatul Unit a impus de asemenea o interdicție a laptopurilor la bordul unor zboruri provenind din șase țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
sua
restrictii laptopuri
royal jordanian
kuwait airways