Tarom a anulat un zbor pe ruta Madrid-București după ce un avion a aspirat o pasăre în motor

Tarom a anulat un zbor pe ruta Madrid-București după ce un avion a aspirat o pasăre în motor
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mai 2017

Compania de stat Tarom a anunțat joi că a anulat cursa ROT 416 Madrid-București după ce un Boeing 737 a aspirat o pasăre în motor chiar înainte de aterizarea pe aeroportul Barajas.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Avionul a ateriat în condiții de siguranță, iar procedurile de debarcare au decurs normal, potrivit companiei. Reprezentanții companiei au transmis, pentru News.ro, că încă se caută soluții referitoare la rerutarea pasagerilor pentru zborul de întoarcere.

”În prezent, pasagerilor li se asigurã asistențã la sol conform Regulamentului EC 261/2004, acestia urmând sã fie rerutați”, se arată în comunicat.

În avion se aflau luptătorul Cătălin Moroșanu și jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea.

Înmatriculările de mașini electrice și hibride au crescut în Europa cu 37%. În România, au avansat cu 200%, dar sunt încă la un nivel redus CITEȘTE ȘI Înmatriculările de mașini electrice și hibride au crescut în Europa cu 37%. În România, au avansat cu 200%, dar sunt încă la un nivel redus

"A fost un zbor cu peripeții, am zis ca nu mai ajung întreg. O pasăre a lovit un motor, chiar pe partea unde eram noi. M-am speriat un pic. Nici nu mă mai gândeam la meciul cu polonezul, doar să aterizăm cu bine. Acum, ce frică să îmi mai fie de Lukasz Krupadziorow? Dacă am scăpat de asta, la meci nu mai am emoții. Îl bat rău", a declarat Cătălin Moroșanu.

După impact, în interiorul aeronavei s-a răspândit un miros de ars, dar aterizarea a decurs fără probleme, a adăugat sportivul.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom