Tarom deschide o nouă cursă internă

Tarom deschide o nouă cursă internă
scris 29 aug 2018

Transportatorul național Tarom a anunțat miercuri că va opera curse regulate pe ruta Otopeni-Baia Mare începând din 6 septembrie.

”Pentru început, anunțăm două frecvențe săptămânale pe această nouă rută”, arată compania într-un comunicat.

Tarifele încep de la 40 euro, cu bagaj inclus, un singur segment, scrie News.ro.

VIDEO & FOTO Noul SUV Arkana, dezvoltat pe platforma Dacia Duster, a fost prezentat la Moscova CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Noul SUV Arkana, dezvoltat pe platforma Dacia Duster, a fost prezentat la Moscova

“Tarom își continuă misiunea de a reuni românii de pretutindeni. Faptul că anul acesta am deschis cursa internă cu numărul cinci la Baia Mare este dovada concludentă că ‘Uniți, oriunde am fi’ este mai mult decât un slogan. Mizăm pe trafic intern, dar mai ales pe conectarea băimărenilor la hub-ul Otopeni. Orizonturile Regiunii de Nord sunt din ce în ce mai deschise”, a precizat directorul general al Tarom, Werner Wolff.

El afirmă că apreciază faptul că lucrările de modernizare la Aeroportul Baia Mare s-au finalizat și că ”mizează pe un parteneriat corect și solid cu autoritățile locale din Baia Mare”.

Tarom are circa 1.850 de salariați și operează în prezent pe zborurile externe și interne cu o flotă de 25 de aeronave.

Pe 16 iulie, compania a semnat un contract pentru achiziția a cinci aeronave Boeing 737-MAX 8, construite special pentru Tarom. Cele cinci avioane au un preț de catalog de 586 milioane dolari și vor fi livrate până în anul 2023.

În plus, compania vrea să schimbe 13 avioane din flotă, urmând să dea un anunț în acest sens.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
baia mare
otopeni