Termenul de depunere a ofertelor pentru construcția tronsonului de autostradă Ploiești - Buzău, prelungit

Termenul de depunere a ofertelor pentru construcția tronsonului de autostradă Ploiești - Buzău, prelungit
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2021

Termenul de depunere a ofertelor pentru construcția tronsonului de autostradă Ploiești - Buzău va fi prelungit până la data de 16 septembrie 2021, având în vedere numărul mare de clarificări solicitate de operatorii economici interesați, a anunțat Compania Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Având în vedere numărul mare de clarificări solicitate de către operatorii economici interesați de construcția tronsonului de autostradă Ploiești - Buzău, parte integrantă a A7, și pentru a asigura o participare cât mai largă a ofertanților, CNAIR a decis prelungirea termenului de depunere a ofertelor până la data de 16.09.2021", se menționează în comunicat.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

CNAIR consideră că, în aceste condiții, realizarea obiectivului de investiții de tip fidic roșu (execuție lucrări) va beneficia de o documentație de atribuire optimă, astfel încât execuția lucrărilor să poată fi finalizată în termenii contractuali, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada ploiești - buzău
cnair