Termenul de depunere a ofertelor pentru construcția tronsonului de autostradă Ploiești - Buzău, prelungit

Termenul de depunere a ofertelor pentru construcția tronsonului de autostradă Ploiești - Buzău, prelungit
scris 26 aug 2021

Termenul de depunere a ofertelor pentru construcția tronsonului de autostradă Ploiești - Buzău va fi prelungit până la data de 16 septembrie 2021, având în vedere numărul mare de clarificări solicitate de operatorii economici interesați, a anunțat Compania Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Având în vedere numărul mare de clarificări solicitate de către operatorii economici interesați de construcția tronsonului de autostradă Ploiești - Buzău, parte integrantă a A7, și pentru a asigura o participare cât mai largă a ofertanților, CNAIR a decis prelungirea termenului de depunere a ofertelor până la data de 16.09.2021", se menționează în comunicat.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

CNAIR consideră că, în aceste condiții, realizarea obiectivului de investiții de tip fidic roșu (execuție lucrări) va beneficia de o documentație de atribuire optimă, astfel încât execuția lucrărilor să poată fi finalizată în termenii contractuali, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada ploiești - buzău
cnair