Tesla anunță încheierea programului de refferals de 1.000 de dolari pentru proprietarii de mașini care aduc clienți noi

Tesla anunță încheierea programului de refferals de 1.000 de dolari pentru proprietarii de mașini care aduc clienți noi
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 26 oct 2017

Tesla anunță încheierea programului de bonusuri adresat clienților mărcii care aduceau un nou client. Începând cu 1 noiembrie, aceștia nu vor mai primi 1.000 de dolari, ci doar acces la Superchargere și alte beneficii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ultima perioadă de refferals de la Tesla se încheie la sfârșitul lunii, conform programului. Sistemul de bonusuri permitea oricărui proprietar Tesla să primească un bonus de 1.000 de dolari la achiziția unui nou model Tesla ori să acorde acest bonus unui client pe care îl aduce în rețea. Totodată, primea bonus acces la rețeaua de Superchargere Tesla. După 1 noimebrie rămâne doar accesul la stațiile de încărcare. Sistemul permitea de asemenea acumularea de puncte prin plasarea de link-uri (refferals) pe canale YouTube, pe forumuri de fani sau pe social media. Cu ajutorul acestor puncte, clienții primesc cash sau discounturi la diferite produse.

Topul celor mai fiabile automobile 2017: mașinile japoneze, coreene și europene, mai bune decât cele americane. Tesla Model X, cel mai puțin fiabil automobil în 2017 CITEȘTE ȘI Topul celor mai fiabile automobile 2017: mașinile japoneze, coreene și europene, mai bune decât cele americane. Tesla Model X, cel mai puțin fiabil automobil în 2017

Tesla a mai avut perioade de bonusuri (refferals), unele care s-au suprapus în acest an, dar și în anii anteriori.

Tesla este singurul producător exclusiv de automobile electrice din lume și are în prezent o gamă formată din 3 modele, Model S, Model X și Model 3. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla