Mercedes-Benz a lansat noul camion Actros pentru companiile din România

Mercedes-Benz a lansat noul camion Actros pentru companiile din România
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 2 nov 2018

Divizia Truck & Bus a Mercedes-Benz România a lansat oficial noul camion Actros, în cadrul unui eveniment desfășurat la Cluj-Napoca. Camionul aduce o serie de noutăți tehnologice, în special la capitolul siguranță.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua generație de camioane Actros, care a debutat la nivel european în această toamnă, în septembrie, la Berlin, a fost prezentată publicului din România în premieră, în cadrul unui eveniment ce marchează lansarea sa pe piața locală.

„Noul Actros este aproape reinventat, cu peste 60 de noutăți la bord, fiind cel mai avansat camion Mercedes-Benz și totodată cel mai modern camion din lume”, a declarat, în timpul discursului său din cadrul evenimentului, Valeriu Zahariu, Managing Director Trucks & Buses Mercedes-Benz România

Modelul se remarcă printr-o serie de inovații, precum sistemul Active Drive Assist, ce permite conducerea semi-autonomă la orice viteză, MirrorCam, ce înlocuiește oglinzile retrovizoare pentru a spori siguranța și eficiența, Active Brake Assist 5, cu sistem de detectare a pietonilor îmbunătățit, Multimedia Cockpit, ce oferă conducătorilor auto un spațiu de lucru al viitorului și un nivel înalt de conectivitate, Traffic Sign Assist, ce asistă șoferul în respectarea regulilor rutiere și contribuie la creșterea siguranței, Stability Control Assist disponibil și pentru semiremorci, precum și sistemul de faruri cu semnătura luminoasă caracteristică - Highbeam Assist.

Piața de vehicule electrice va depăși, pentru prima dată, 1 milion de unități anual. Tesla Model 3 este liderul global al vânzărilor CITEȘTE ȘI Piața de vehicule electrice va depăși, pentru prima dată, 1 milion de unități anual. Tesla Model 3 este liderul global al vânzărilor

În plus, noul Actros consumă cu până la 5% mai puțin carburant pe drumurile rurale și cu până la 3% mai puțin pe distanțe lungi, datorită aerodinamicii îmbunătățite, a sistemului avansat Predictive Powertrain Control și a unui raport nou al punții spate, după cum reiese din datele companiei.

Mercedes-Benz a deschis deja comenzile pentru acest model nou de camion, anunțând că livrările vor începe anul viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
mercedes
actros
camion
transporturi
comenzi mercedes benz actros