Tesla sparge borna cu livrările trimestriale

Tesla sparge borna cu livrările trimestriale
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iul 2021

Producătorul american de vehicule electrice Tesla Inc a raportat livrări record pentru trimestrul doi al anului, de 201.250 unități, peste estimările analiștilor de pe Wall Street, atenuând temerile investitorilor după avertismentele directorului general Elon Musk privind efectele deficitului de semiconductori și de materii prime, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Livrările Model S și X au scăzut la 1.890 unități în perioada aprilie-iunie 2021, de la 2.020 vehicule în trimestrul precedent, a informat Tesla. Dar declinul a fost compensat de vânzările solide din China ale Model Y, scrie Agerpres.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Compania a lansat Model S Plaid în iunie, o versiune performantă a vehiculului Model S, cu un preț de pornire de 129.990 dolari.

În trimestrul doi din 2021, producția totală a crescut cu aproximativ 14%, la 206.421 vehicule, față de primele trei luni din acest an.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Conform datelor Refinitiv, analiștii se așteptau ca Tesla să livreze 200.258 vehicule în perioada aprilie-iunie 2021.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Tesla, înființată în 2003, a fost brandul cu cea mai rapidă creștere și cel mai valoros din sectorul auto, valoarea sa a crescut în ritm anual cu 275%, la 42,6 miliarde de dolari, conform clasamentului realizat de firma de consultanță Kantar. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
masini