Tesla taie din nou prețurile pentru automobilele sale pentru a stimula cererea

Tesla taie din nou prețurile pentru automobilele sale pentru a stimula cererea
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 apr 2023

Tesla Inc a redus, din nou, prețul vehiculelor sale electrice pe piața din SUA, în speranța că va reuși să își majoreze volumele de vânzări în pofida încetinirii economiei, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reducerile de prețuri variază de la 1,9% pentru versiunea performance a Model 3 și până la 5,6% pentru versiunea de bază a Model S. După noile reduceri, versiunea de bază a Model 3 costă 41.900 de dolari, în timp ce versiunea de bază a sedanului Model S costă 84.990 de dolari, scrie Agerpres.

Aviația europeană se pregătește pentru întreruperi ale călătoriilor de Paște, marcate de greve și anulări CITEȘTE ȘI Aviația europeană se pregătește pentru întreruperi ale călătoriilor de Paște, marcate de greve și anulări

Cea de-a treia campanie de reducere de prețuri demarată de Tesla de la începutul anului vine după comentariile recente ale directorului general Elon Musk, potrivit căruia Tesla se va concentra pe volumele de vânzări în dauna marjelor de profit.

Tesla, care își vinde automobilele direct către consumatori, susține că micile ajustări ale prețurilor au avut un efect important asupra cererii. Constructorul american a livrat 422.875 de vehicule la nivel global în primul trimestru, însă doar 10.695 dintre acestea au fost Model S și Model X. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
model s