Trafic feroviar în condiții de iarnă pe toate magistralele

Trafic feroviar în condiții de iarnă pe toate magistralele
scris 19 ian 2018

Traficul feroviar se desfășoară în condiții normale de iarnă pe toate magistralele de cale ferată, nefiind înregistrate secții de cale ferată închise și nici întârzieri în graficul trenurilor înscrise în circulație, informează CFR SA.

Potrivit unui comunicat al companiei, în cursul zilei de vineri, personalul feroviar a intervenit pentru deszăpezirea liniilor, a peroanelor și a aparatelor de cale din zona stațiilor de cale ferată, de pe raza județelor unde s-au înregistrat ninsori abundente, astfel încât traficul pietonal și circulația trenurilor să se desfășoare în condiții de siguranță.

De asemenea, în perioada următoare, echipele feroviare vor verifica permanent starea infrastructurii pe toate secțiile de cale ferată, iar pe segmentele unde situația o impune se va interveni operativ cu personal și utilaje, astfel încât să se mențină operațional traficul pe toate magistralele.

Pentru informații utile despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să acceseze site-urile și paginile de facebook CFR Infrastructură și CFR Călători, camerele web din gările București Nord, Brașov, Craiova, Timișoara și Iași sau să sune la Informații CFR.

Ultimele trenuri Diesel ale Căilor Ferate Olandeze au fost cumpărate de un operator feroviar român CITEȘTE ȘI Ultimele trenuri Diesel ale Căilor Ferate Olandeze au fost cumpărate de un operator feroviar român

De asemenea, călătorii sunt rugați să consulte și site-urile operatorilor privați de transport feroviar de călători pentru informații actualizate despre trenurile înscrise în circulație.

"CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajații feroviari au ca principal scop menținerea siguranței în circulația trenurilor", precizează compania.

Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA administrează infrastructura feroviară publică. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
trenuri
iarna