Transport decontat pentru angajați, un beneficiu facil de oferit prin Star Taxi Corporate

Transport decontat pentru angajați, un beneficiu facil de oferit prin Star Taxi Corporate
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 16 mar 2023

Noul serviciul Business Corporate lansat de Star Taxi, cea mai mare aplicație de e-hailing din România, este dedicat companiilor, prin care acestea pot asigura transportul decontat și sigur angajaților, cu posibilitatea de a stabili limite de buget zilnice, lunare sau pe călătorie, având, astfel, un control facil asupra costurilor implicate, dar și asupra detaliilor despre transportul fiecărui angajat. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Transportul decontat este un beneficiu extrem de apreciat, care poate funcționa și ca un argument motivant pentru companiile care vor să-și readucă angajații în clădirile de birouri. Prin intermediul Star Taxi Corporate, clienții au la dispoziție opțiunea de facturare cumulată, realizată o singură dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate în decursul unei luni și costurile implicate. Aceștia au o modalitate simplă și extrem de facilă de a gestiona acest avantaj acordat angajaților, fie că este vorba despre un program de lucru prelungit sau de deplasările în interes de serviciu, beneficiind de o eficientizare a managementului financiar.

Star Taxi Corporate vine în întâmpinarea nevoilor pe care companiile le au cu un sistem de administrare complet, costuri transparente și fără tarife dinamice, care să le ușureze activitatea.

O companie 100% românească, aplicația Star Taxi este disponibilă în peste 20 de orașe din țară, înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și are peste 2 milioane de utilizatori. Până acum, peste 10.000 de angajați beneficiază de serviciul Corporate, iar Star Taxi a semnat parteneriate cu peste 50 de companii medii și mari din România.   

Cum funcționează Star Taxi Corporate

Accesul angajaților în aplicația Star Taxi se face prin email sau telefon, datele fiind înregistrate în platforma Star Taxi Corporate, la care companiile au acces. Utilizatorii au posibilitatea plății cursei direct în aplicația Star Taxi, fără a mai fi nevoie de vouchere fizice sau bani cash. Plata cursei se face, astfel, prin voucher digital, cu selectare rapidă direct din aplicație.

Prin sistemul de administrare complet Star Taxi Corporate, companiile pot accesa cu ușurință istoricul fiecărei călătorii, având la dispoziție un raport complet despre transportul fiecărui angajat.

Toți șoferii disponibili în aplicația Star Taxi sunt incluși automat în serviciu, detaliile fiecăruia dintre ei fiind disponibile încă de la începutul cursei.

Mai multe detalii despre serviciul Star Taxi Corporate pot fi accesate aici: https://www.startaxi.com/business/

viewscnt
Afla mai multe despre
star taxi
business corporate