Traversarea Dunării cu bacul între porturile Bechet și Oreahovo pe timpul nopții a fost reluată

Traversarea Dunării cu bacul între porturile Bechet și Oreahovo pe timpul nopții a fost reluată
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2017

Traversarea Dunării cu bacul între porturile Bechet și Oreahovo (Bulgaria), care fusese suspendată pe timpul nopții din cauza scăderii nivelului fluviului, a fost reluată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Societatea comercială care asigură transbordarea mijloacelor de transport cu bacul între România și Bulgaria între porturile Bechet – Oreahovo a informat, joi, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că trecerea cu bacul peste fluviul Dunărea între cele două state s-a reluat și pe timp de noapte, scrie News.ro.

”Această măsură de reintrare în programul normal de activitate a fost luată în urma tendințelor de creștere a cotei apei fluviului Dunărea, fapt ce permite acostarea în siguranță în porturile de pe teritoriile celor două state”, anunță Poliția de Frontieră.

Belgienii de la VCST transferă 5 milioane euro pentru dublarea fabricii din România, unde produc piese auto pentru VW, Porsche, Ford, Audi CITEȘTE ȘI Belgienii de la VCST transferă 5 milioane euro pentru dublarea fabricii din România, unde produc piese auto pentru VW, Porsche, Ford, Audi

Pentru fluidizarea traficului la granița cu Bulgaria, polițiștii recomandă tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise traficului internațional.

Vineri, traversarea Dunării cu bacul între porturile Bechet și Oreahovo (Bulgaria) a fost suspendată pe timpul nopții, din cauza scăderii nivelului fluviului.

viewscnt
Afla mai multe despre
dunare
bac
bechet