Uber a obținut licență de operare în Londra, dar doar pe termen de 15 luni

Uber a obținut licență de operare în Londra, dar doar pe termen de 15 luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iun 2018

Uber a obținut marți o nouă licență de operare în Londra, dar doar pe termen de 15 luni, un judecător constatând că serviciul de transport oferit prin intermediul aplicației de smartphone-uri a făcut schimbările necesare, după ce o solicitare anterioară i-a fost respinsă anul trecut, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News

În septembrie anul trecut, Transport for London (TfL) a refuzat că acorde companiei din Silicon Valley o licență de operare pe termen de cinci ani, pentru că nu raportează în mod corespunzător fapte penale grave și nu verifică șoferii, scrie News.ro

Judecătorul Emma Arbuthnot, de la Westminster Magistrates Cour, a decis că Uber poate să își desfășoare activitatea în Londra în baza unei licențe de 15 luni, în condiții stricte.

FOTO Cum va arăta viitorul Duster Coupe - prima imagine publicată de Renault. Modelul, inspirat de BMW X4, va fi vândut în Europa sub sigla Dacia. Lansarea, anunțată la Moscova CITEȘTE ȘI FOTO Cum va arăta viitorul Duster Coupe - prima imagine publicată de Renault. Modelul, inspirat de BMW X4, va fi vândut în Europa sub sigla Dacia. Lansarea, anunțată la Moscova

Uber a admis că decizia TfL de a nu îi acorda licența anul trecut a fost una corectă, dar a insistat că schimbările făcute în politica sa și în privința angajaților justifică acordarea licenței pe termen scurt, pentru a dovedi că s-a schimbat.

Avocatul TfL a arătat că cheltuielile de judecată, care vor fi suportate de Uber, vor fi de 425.000 de lire sterline (562.487 dolari).

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
londra