Uber se extinde în România

Uber se extinde în România
scris 1 apr 2021

Platforma americană de ridesharing Uber va fi disponibilă în Galați, al optulea oraș din România în care serviciul funcționează.

Serviciul local Uber a fost lansat în București, în 2015, urmat de extinderea către Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Contanța și Craiova. În Galați, Uber se lansează cu UberX.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

În România, la fel ca în restul țărilor în care este prezent, Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă șoferii poartă mască de protecție. Aceștia trebuie să-și facă un selfie înainte de a se conecta în aplicație. De asemenea, Uber a oferit șoferilor produse dezinfectante și a instalat în mod gratuit panouri separatoare. Aplicația le reamintește șoferilor să se spele pe mâini, să-și dezinfecteze mașinile și să țină geamurile deschise pentru a facilita ventilația în timpul curselor. 

Uber a fost înființată în 2009 în Statele Unite ale Americii, ca o companie de transport în sistem ridesharing.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

În 2019, Uber România a avut afaceri de 12,8 milioane de lei, de la 7,44 milioane de lei în anul 2018, precum și un profit net de aproape 800.000 lei, de la 707.158 lei în 2018 și 435.554 lei în 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
galati