Uber va rezerva călătorii pe o perioadă de 30 de zile

Uber va rezerva călătorii pe o perioadă de 30 de zile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 nov 2020

O nouă facilitate Uber va permite utilizatorilor să programeze călătorii cu până la 30 de zile în avans și să-și aleagă șoferii preferați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Aplicația Uber va avea în curând o nouă opțiune, prin care utilizatorii pot programa o călătorie viitoare, cu până la 30 de zile înainte. Noua funcție se va regăsi în aplicație sub titulatura Uber Reserve.

Uber Reserve nu trebuie confundată cu funcția actuală de programare a călătoriilor din cadrul aplicației, care este limitată la rezervarea unei călătorii cu cel mult 2 ore avans.

Noul CEO al Renault, de la care se așteaptă un plan salvator, anunță primele măsuri, inclusiv pentru Dacia. Anularea unor modele în dezvoltare și introducerea altora noi. \ CITEȘTE ȘI Noul CEO al Renault, de la care se așteaptă un plan salvator, anunță primele măsuri, inclusiv pentru Dacia. Anularea unor modele în dezvoltare și introducerea altora noi. "Vom diferenția mai mult Renault de Dacia. Referința Dacia este Citroen!"

Utilizatorii care vor folosi noua facilitate vor ști de la bun început cât va costa călătoria și cu ce șofer vor merge.

Mai mult, o nouă opțiune numită “favorite drivers” le va permite utilizatorilor să salveze o listă cu șoferii preferați. Când programează o călătorie viitoare, un utilizator poate alege unul din șoferii favoriți.

Șoferii pot refuza, însă, călătoriile programate și, spun cei de la Uber, nu vor fi penalizați pentru acest lucru. Mai mult, dacă utilizatorul anulează o călătorie cu mai puțin de o oră înainte de data aleasă, șoferul va primi tariful complet.

Noile opțiuni, despre care Uber spune că au fost gândite înainte de izbucnirea pandemiei, vor fi lansate în 20 de orașe din Statele Unite înainte să ajungă în restul lumii.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
calatorii