Unul dintre cele mai stresante locuri de pe șoselele din România va scăpa temporar de cozile uriașe

Unul dintre cele mai stresante locuri de pe șoselele din România va scăpa temporar de cozile uriașe
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 15 aug 2019

CNAIR anunță că timp de șase zile va ridica semaforizarea de pe Dealul Negru, județul Argeș, pe teritoriul comunei Dedulești, acolo unde se derulează lucrări la șosea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Unul dintre cele mai stresante locuri de pe șoselele din România, Dealul Negru, din Dedulești, județul Argeș, va scăpa temporar de cozile uriașe, care generau întârzieri șoferilor de până la o oră. Motivul este weekendul prelungit 15 - 18 august, unul dintre cele mai aglomerate din an. De aceea, compania de drumuri a decis să ridice semaforizarea în intervalul 14 august - 18 septembrie și să deschidă traficul pe ambele sensuri, între km 152+250 și km 152+550. Circulația s-a desfășurat până acum alternativ, cu semafor automatizat, deoarce în zona respectivă au loc lucrări de consolidare a șoselei. Aceasta s-a surpat în urmă cu mai mulți ani, la scurt timp după ce fusese reabilitată. Lucrările presupun de data aceasta turnarea de piloni, care să consolideze terenul de sub șosea.

Jaguar Land Rover ar putea construi SUV-uri pe noua platformă a BMW CITEȘTE ȘI Jaguar Land Rover ar putea construi SUV-uri pe noua platformă a BMW

CNAIR va menține restricția de tonaj de 7,5 tone, iar viteza maximă admisă pe sectorul respectiv va fi de 30 km/h.

Semaforul va reinstalat în data de 19 august, când se vor relua lucrările la partea carosabilă, cu restricție semaforizată, până la finalizarea acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
trafic dedulesti
restrictie trafic dealul negru
semafor dedulesti