GM și Ford fac planuri pentru o posiblă scădere a activității economice

GM și Ford fac planuri pentru o posiblă scădere a activității economice
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 aug 2019

Principalii producători auto americani se pregătesc pentru o posibilă scădere a activității economice, în condițiile în care escaladarea războiului comercial dintre Washington și Beijing sporește temerile privind o recesiune globală, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tensiunile comerciale au dus la majorarea prețurilor materiilor prime în industria auto globală, care deja este afectată de cererea slabă, atât în China cât și în Statele Unite, scrie Agerpres.

Ministrul Transporturilor promite restructurări la companiile din subordine, printre care TAROM și CNAIR: Nu mai ținem un stufăriș de oameni care nu fac nimic CITEȘTE ȘI Ministrul Transporturilor promite restructurări la companiile din subordine, printre care TAROM și CNAIR: Nu mai ținem un stufăriș de oameni care nu fac nimic

Ford are o rezervă de numerar de 20 de miliarde de dolari pentru o potențială scădere a activității economice, a anunțat directorul financiar al subsidiarei din America de Nord, Matt Fields, la o conferință desfășurată la New York.

General Motors (GM) are 18 miliarde de dolari în numerar, a informat șeful diviziei financiare, Dhivya Suryadevara.

viewscnt
Afla mai multe despre
gm
ford