GM și Ford fac planuri pentru o posiblă scădere a activității economice

GM și Ford fac planuri pentru o posiblă scădere a activității economice
scris 14 aug 2019

Principalii producători auto americani se pregătesc pentru o posibilă scădere a activității economice, în condițiile în care escaladarea războiului comercial dintre Washington și Beijing sporește temerile privind o recesiune globală, transmite Reuters.

Tensiunile comerciale au dus la majorarea prețurilor materiilor prime în industria auto globală, care deja este afectată de cererea slabă, atât în China cât și în Statele Unite, scrie Agerpres.

Ministrul Transporturilor promite restructurări la companiile din subordine, printre care TAROM și CNAIR: Nu mai ținem un stufăriș de oameni care nu fac nimic CITEȘTE ȘI Ministrul Transporturilor promite restructurări la companiile din subordine, printre care TAROM și CNAIR: Nu mai ținem un stufăriș de oameni care nu fac nimic

Ford are o rezervă de numerar de 20 de miliarde de dolari pentru o potențială scădere a activității economice, a anunțat directorul financiar al subsidiarei din America de Nord, Matt Fields, la o conferință desfășurată la New York.

General Motors (GM) are 18 miliarde de dolari în numerar, a informat șeful diviziei financiare, Dhivya Suryadevara.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
gm
ford