Urgent Cargus angajează peste 1.000 de persoane în toată țara până la sfârșitul anului. Compania a înregistrat creșteri de peste 33% în perioadele de pandemie și izolare și acum se pregătește de Black Friday

Urgent Cargus angajează peste 1.000 de persoane în toată țara până la sfârșitul anului. Compania a înregistrat creșteri de peste 33% în perioadele de pandemie și izolare și acum se pregătește de Black Friday
scris 26 oct 2020

Compania de curierat Urgent Cargus a anunțat luni că recrutează curieri și sortatori în hub-urile din România și că vrea să angajeze peste 1.000 de persoane în toată țara până la sfârșitul anului.

Sute de mii de români spun adio contoarelor clasice și primesc unele inteligente pentru a-și eficientiza consumul de energie electrică CITEȘTE ȘI Sute de mii de români spun adio contoarelor clasice și primesc unele inteligente pentru a-și eficientiza consumul de energie electrică

Urgent Cargus are în prezent o rețea de 60 de centre de sortare și depozite, care reunește peste 5.000 de angajați și colaboratori, scrie News.ro.

"Începând de luna aceasta, Urgent Cargus recrutează peste 1.000 de persoane la nivel național, compania având deja o comunitate de peste 5.000 de angajați și colaboratori, reprezentată de curieri și personal în hub-urile si depozitele din întreaga țară", a anunțat compania.

Mazars lansează o nouă filozofie de brand CITEȘTE ȘI Mazars lansează o nouă filozofie de brand

Posturile sunt deschise în București, dar și în alte orașe din țară, în toate localitățile în care se află depozite Urgent Cargus. Cele mai multe poziții de curieri și sortatori sunt deschise în orașele București, Brașov, Timișoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj, Iași, Constanța, mai exact, peste 700.

Cum să profiți de prețurile speciale ale pachetelor de service BMW CITEȘTE ȘI Cum să profiți de prețurile speciale ale pachetelor de service BMW

"Numărul mare de angajări vine în contextul în care volumele companiei au suferit creșteri de peste 33% în perioadele de pandemie și izolare (aprilie iunie 2020 față de aprilie-iunie 2019). De asemenea, compania se pregătește pentru Black Friday, cea mai mare campanie de discounting organizată în România, care promite să fie și anul acesta un vârf atât pentru retaileri, cât și pentru serviciile de curierat", precizează compania.

Urgent Cargus estimează că anul acesta numărul comenzilor și livrărilor generate de Black Friday va depăși cu peste 65% volumele transportate într-o lună obișnuită de activitate în contextul actual și cu peste 35% rezultatele înregistrate în urma campaniei de anul trecut.

Compania precizează că și-a pregătit infrastructura pentru a onora în cel mai scurt timp comenzile clienților.

"Contextul recent a produs schimbări semnificative în ceea ce privește dimensiunea și structura volumelor gestionate de Urgent Cargus, incertitudinea generată de contextul COVID-19 determinând consumatorii să se concentreze pe cumpărturile online. Ne apropiem cu pași repezi de vârful anual generat de volumele înregistrate de companiile de curierat, motiv pentru care continuăm să investim în eficientizarea proceselor operaționale și îmbunătățirea calității serviciilor prin consolidarea echipei”, a declarat Diana Gheorghe, director de operațiuni în cadrul Urgent Cargus.

Urgent Cargus este una dintre cele mai mari companii de curierat din România. Are peste 5.000 de angajați și colaboratori care asigură servicii de curierat către clienți persoane fizice și companii, printr-o rețea națională de 60 de centre de sortare și depozite, 68 de agenții „Urgent Cargus Ship & Go” în toată țara și o flotă de peste 2.600 de vehicule de curierat.

viewscnt
Afla mai multe despre
urgent cargus
angajari