Vânzările auto din China au crescut cu 75% în martie

Vânzările auto din China au crescut cu 75% în martie
scris 12 apr 2021

Vânzările auto pe piața chineză au urcat cu 74,9% în martie, a douăsprezecea lună de creștere consecutivă, pe fondul redresării după criza provocată de pandemia de coronavirus (Covid-19).

Luna trecută, livrările pe cea mai mare piață auto din lume au crescut la 2,53 milioane de vehicule, comparativ cu perioada similară din 2020, a informat Asociația Producătorilor Auto din China (CAAM), scrie Agerpres.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Ca un semn promițător pentru producătorii auto globali care au investit masiv în China, livrările de automobile electrice și hibride au crescut cu 239% în martie, la 226.000 de unități.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Producătorii locali de vehicule electrice, cum ar fi Nio Inc și Xpeng Inc, precum și companiile străine, ca Tesla Inc, își extind capacitatea de producție în China, unde autoritățile promovează automobilele electrice și hibride pentru a reduce poluarea.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Chen Shihua, directorul în cadrul CAAM, a estimat că actualul deficit de cipuri va avea un impact negativ mai mare asupra producției auto din China în trimestrul doi din 2021, decât în primele trei luni din acest an.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Autoritățile de la Beijing vor ca automobilele electrice și hibride să reprezinte 20% din totalul vânzărilor auto până în 2025, față de aproximativ 5% acum.

În condițiile în care economia chineză continuă redresarea stabilă, revenirea cererii va accelera, contribuind la creșterea vânzărilor auto în 2021, când livrările ar urma să depășească 26 milioane de unități, o creștere de 4% față de 2020, a previzionat CAAM

viewscnt
Afla mai multe despre
china
masini
auto