Vânzările Dacia din Marea Britanie au crescut cu peste 85% în martie

Vânzările Dacia din Marea Britanie au crescut cu peste 85% în martie
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2019

Vânzările de mașini noi în Marea Britanie au înregistrat un declin de 3,4% în martie, din cauza incertitudinilor cu privire la Brexit și a reducerii cererii pentru autoturismele cu motor diesel, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Livrările au scăzut luna trecută la 458.054 unități, în condițiile în care vânzările de autoturisme cu motoare diesel au înregistrat o scădere de 21,4%, a anunțat joi Asociația Producătorilor și Comercianților de Automobile din Regatul Unit (SMMT). În topul celor mai bine vândute modele în martie se află Ford Fiesta, Vauxhall Corsa, Volkswagen Golf, Mercedes-Benz A Class și Nissan Qashqai, scrie Agerpres.

FOTO Volkswagen lansează ID.ROOMZZ, un vehicul cu autonomie 4, în care șoferul poate dormi CITEȘTE ȘI FOTO Volkswagen lansează ID.ROOMZZ, un vehicul cu autonomie 4, în care șoferul poate dormi

În martie, Dacia a vândut 7.443 vehicule pe piața britanică, în creștere cu 85,47% față de perioada similară din 2018, când a înmatriculat 4.013 unități.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
marea britanie