Vânzările Dacia în Marea Britanie au crescut semnificativ

Vânzările Dacia în Marea Britanie au crescut semnificativ
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2021

Vânzările de mașini noi în Marea Britanie au crescut cu 674% luna trecută, la 156.737 vehicule, în urma redeschiderii showroom-urilor, după ce în mai 2020 s-au înmatriculat doar 20.247 vehicule, piața auto fiind afectată de restricțiile impuse pentru a stopa răspândirea pandemiei de coronavirus (Covid-19), a anunțat Asociația Producătorilor și Comercianților de Automobile din Regatul Unit (SMMT), transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În mai, Dacia a vândut 1.414 de vehicule pe piața britanică, în creștere semnificativă față de perioada similară din 2020, când a înmatriculat doar 269 unități, scrie Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

În topul celor mai bine vândute modele în mai se află Wolkswagen Golf, Vauxhall Corsa, Wolkswagen Polo, Mercedes-Benz A-Class și Ford Puma.

În mai, cota de piață a vehiculelor electrice și diesel s-a redus la 8,4% și, respectiv, 9,9% (de la 12% și, respectiv, 17% în mai 2020), în timp ce cota de piață a vehiculelor pe benzină a urcat la 6,8%, de la 3,8%.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

În primele cinci luni din 2021, vânzările de mașini noi în Regatul Unit au urcat cu 42,5%, la 723.845 vehicule.

În perioada ianuarie-mai 2021, Dacia a vândut 5.825 de vehicule pe piața britanică, în creștere cu 9,1% față de perioada similară din 2020, când a înmatriculat 5.340 unități.

În topul celor mai bine vândute modele în primele cinci luni din acest an se află Vauxhall Corsa, Ford Fiesta, Mercedes-Benz A-Class, Wolkswagen Golf și Nissan Qashqai.

viewscnt
Afla mai multe despre
marea britanie
dacia