VIDEO Conceptul Renault EZ-GO, un exercițiu de imaginație despre viitoarele maxi-taxi ale viitoarelor orașe

VIDEO Conceptul Renault EZ-GO, un exercițiu de imaginație despre viitoarele maxi-taxi ale viitoarelor orașe
scris 28 feb 2018

Renault a prezentat cu foarte multă zgârcenie conceptul pe care îl va expune la Geneva, peste numai câteva zile. Singura informație concretă este numele acestui concept.

Renault EZ-GO se numește cel mai nou concept-care dezvoltat de Renault și trimite către viitoarele autovehicule de transport persoane ale viitorului. Așa cum arată toate previziunile specialiștilor, și EZ-GO are ca trăsături principale autonomia, propulsia electrică și conectarea. Pare deja o informație redundantă, dar este extrem de clar că orice constructor care se respectă trebuie să dezvolte mașini cu aceste trăsături.

EZ-GO face parte din rândul vehiculelor de tip mobilitate partajată, altfel spus sugerează cum vor arăta viitoarele taxi și car-sharing. În comparație cu Renault Symbioz, concept prezentat anul trecut și care este un vehicul personal, EZ-GO este un vehicul mai degrabă public, unul care va fi utilizat în mediul urban, în genul în care sunt astăzi folosite microbuzele de tip maxi-taxi.

EXCLUSIV Lovitură pentru organizatori: Dacia a luat decizia finală, după mai multe săptămâni de așteptare - NU vine la Salonul Internațional de Automobile București. Motivul refuzului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Lovitură pentru organizatori: Dacia a luat decizia finală, după mai multe săptămâni de așteptare - NU vine la Salonul Internațional de Automobile București. Motivul refuzului

La Geneva vom afla și alte detalii despre EZ-GO, inclusiv despre propulsia pe care Renault intenționează să o propună pentru astfel de vehicule, deși este ușor de imaginat că vom avea cele mai noi baterii, cu încărcare rapidă, și un motor electric de ultimă generație.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
renault
masini electrice
concept car
geneva
ez go