VIDEO Imagini 3D cu tronsonul 5 al Autostrăzii Sibiu-Pitești

VIDEO Imagini 3D cu tronsonul 5 al Autostrăzii Sibiu-Pitești
scris 23 iul 2021

Imagini 3D cu traseul unui tronson din Autostrada Sibiu-Pitești au fost publicate de CNAIR. Este vorba despre secțiunea 5 Curtea de Argeș – Pitești, un tronson de 30 de kilometri pentru care a fost emisă autorizația de construire în iunie.

Secțiunea cuprinde 13 poduri, 3 pasaje, un viaduct, 3 noduri rutiere la Curtea de Argeș, Băiculești și Bascov, 2 spații de servicii, câte unul pe fiecare sens, 2 parcări de scurtă durată, de-o parte și de alta a drumului, 2 centre de coordonare și întreținere, la Bascov și la Curtea de Argeș, potrivit ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Imaginile 3D, publicate de CNAIR pe pagina de Facebook, au fost realizate de Astaldi, compania care va construi tronsonul de autostradă.

Contractul pentru proiectarea și execuția lotului 5 Pitești- Curtea de Argeș a fost semnat în mai 2020 cu Astaldi pentru 1,7 miliarde lei, arată Digi 24.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Singurul tronson în execuție între Sibiu și Pitești este Lotul 1 Sibiu - Boița cu o lungime de 13 km. Compania austriacă Porr a realizat deja 40% din lucrări, prin urmare la finalul anului viitor această porțiune din autostradă va fi gata.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada sibiu-pitești
cnair