VIDEO Lucrările la pasajul suprateran de la Doamna Ghica au fost reluate

VIDEO Lucrările la pasajul suprateran de la Doamna Ghica au fost reluate
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iul 2021

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că lucrările la pasajul Doamna Ghica au fost reluate și, din toamna acestui an, vor fi două benzi de circulație pe sens, revenindu-se astfel la situația de dinainte de deschiderea șantierului.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Lucrarea ar urma să fie finalizată la sfârșitul anului viitor. "Am reușit să deblocăm conturile, să putem să plătim investiții, între timp am plătit restul de plată către antreprenor, am semnat în iunie un acord cu Primăria Sectorului 2, prin care noi punem 110 milioane de lei Primăria Capitalei și Primăria Sector 2 pune 30 de milioane de lei și în felul ăsta avem perspectiva să terminăm această lucrare", a explicat el, potrivit News.ro

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

"Am venit să văd stadiul lucrărilor la Doamna Ghica. Lucrările au început acum câteva zile. Știu că au fost toate aceste luni în care șantierul nu a funcționat, a fost un coșmar pentru locuitorii care au avut de traversat această zonă", a declarat, vineri, Nicușor Dan, într-o conferință de presă susținută pe șantierul de la pasajul Doamna Ghica.

El a acuzat fosta conducere a Primăriei că s-a lansat "în aventura asta" deși știa că va urma un blocaj financiar.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

"Fosta administrație știa din 2019 că o să urmeze un blocaj financiar și totuși s-a lansat în aventura asta. La momentul când s-au blocat conturile și implicit șantierul, lucrările erau la 48% executate și 37% plătite. Am reușit să deblocăm conturile, să putem să plătim investiții, între timp am plătit restul de plată către antreprenor, am semnat în iunie un acord cu Primăria Sectorului 2, prin care noi punem 110 milioane de lei Primăria Capitalei și Primăria Sector 2 pune 30 de milioane de lei și în felul ăsta avem perspectiva să terminăm această lucrare", a susținut el.

Primarul general a anunțat că, în această toamnă, vor exista două benzi pe sens.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

"În această toamnă vom reuși să avem două benzi pe sens, adică să revenim la ce era înainte de pornirea acestui șantier. Procedura de achiziție a tablierului metalic a fost declanșată, îl vom avea în primăvara anului viitor și la sfârșitul anului viitor o să avem întreaga lucrare terminată", a conchis Nicușor Dan.

În 17 iunie, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunța xă a fost semnat contractul între PMB și Primăria Sectorului 2 pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica, iar valoarea totală a investiției este de 144 de milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasaj doamna ghica
nicusor dan