VIDEO Rolls-Royce a prezentat vehiculul de lux Boat Tail, pe care l-a numit ”cel mai ambițios automobil creat vreodată”. Compania va produce doar trei astfel de mașini

VIDEO Rolls-Royce a prezentat vehiculul de lux Boat Tail, pe care l-a numit ”cel mai ambițios automobil creat vreodată”. Compania va produce doar trei astfel de mașini
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mai 2021

Rolls-Royce Motor Cars a prezentati vehiculul de lux Boat Tail, pe care l-a numit ”cel mai ambițios automobil creat vreodată”, relatează CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Boat Tail este o mașină cu patru locuri, care măsoară aproape 5,8 metri lungime, cu partea din spate a vehiculului în formă de punte de iaht. Compania va produce doar trei astfel de automobile, iar prețul acestora nu este public, scrie News.ro.

Noul model vine în timp ce Rolls-Royce lansează o nouă divizie în cadrul afacerii sale, Coachbuild, un program exclusiv pentru invitații, care va permite celor mai importanți clienți ai producătorului de automobile să comande mașini unice.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Fiecare Boat Tail a fost personalizat pentru cumpărătorul său, care a colaborat cu designeri timp de patru ani la mașinile din cadrul programului Coachbuild.

Peste 1.800 de piese noi au fost dezvoltate pentru Boat Tail, fiecare dintre ele având caracteristici de lux, cum ar fi frigidere duble pentru șampanie de epocă și ceasuri personalizate, care pot fi purtate sau introduse în mașină pentru a fi folosite ca ceas.

FOTO Premieră Cupra Born, primul automobil electric al mărcii spaniole CITEȘTE ȘI FOTO Premieră Cupra Born, primul automobil electric al mărcii spaniole

Descriind-o drept ”o mașină minunată, magnifică”, CEO-ul Rolls Royce, Torsten Müller-Ötvös, a spus că clientul a fost implicat ”în fiecare pas al călătoriei” și că crearea unor astfel de mașini personalizate a fost ”o experiență care nu poatw fi cumpărată cu bani. ”

”Este ceva extrem de rar și ceva ce doar oamenii foarte selectați ar putea să face”, a spus acesta, , adăugând că, prin natura sa, divizia Coachbuild ar fi o mică parte din activitatea generală a companiei.

”Aceasta este o porțiune foarte mică a afacerii noastre și asta din motive foarte bune ... Ideea noastră este, probabil, să creăm un proiect Coachbuild la fiecare al doilea an, comandat de un client selectat”.

viewscnt
Afla mai multe despre
rolls-royce
boat tail