VIDEO Românii își pot rezerva noua Dacia Spring, începând de astăzi. Spectacol pe străzi în marile capitale. Din cauza numărului mare de rezervări, site-ul Dacia a avut probleme

VIDEO Românii își pot rezerva noua Dacia Spring, începând de astăzi. Spectacol pe străzi în marile capitale. Din cauza numărului mare de rezervări, site-ul Dacia a avut probleme
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 20 mar 2021

Dacia a deschis astăzi, chiar în ziua în care se instalează primăvara astronomică, pe 20 martie, rezervările pentru modelul electric Spring (Primăvara), devenind oficial cel mai ieftin automobil electric din Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Românii își pot precomanda începând de astăzi un automobil electric vândut de marca autohtonă, Dacia, la prețuri la care niciun alt constructor auto n-a reușit să ofere un automobil electric. Precomenzile s-au deschis încă de la prima oră, dar la jumătatea zilei, au apărut problemele. DIn cauza numărului mare de rezervări, site-ul Dacia a întâmpinat dificultăți la procesul de configurare. Compania a postat un mesaj prin care anunță că problema este în curs de remediere: "Ne bucurăm că Noua Dacia Spring v-a atras atenția și suntem încântați să vedem cât de interesați sunteți de noul model! În acest moment întâmpinăm dificultăți tehnice în ceea ce privește precomenzile, însă cunoaștem situația și ne grăbim să o rezolvăm! Rămâneți aproape!"

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

UPDATE ora 18.47 Reprezentanții Dacia au transmis pentru Profit.ro: "Interesul major din partea publicului din România pentru primul model electric Dacia a condus la blocarea temporară a platformei pentru preluarea precomenzilor.

La ora 14 :00, la momentul deschiderii platformei, erau înregistrați peste 6.000 de utilizatori, numărul acestora fiind de aproape 24.000 de la începutul zilei.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

În primele patru ore au fost înregistrate peste 1.500 de precomenzi”

Prima versiune care poate fi comandată este Comfort Plus, echipată cu sistemul Media Nav, aer condiționat manual, geamuri electrice față și spate, cablu de încărcare tip 2. Opțional se poate comanda cablu de încărcare pentru stații rapide, pentru prețul de 300 de euro. Versiunea costă 18.100 de euro și nu are alte opțiuni pe care să le poți alege. Rezervarea se face contra sumei de 100 de euro, în urma configurării fiecare client primind un cod corespunzător configurării făcute cu care poate face precomanda.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Și pentru ca ziua de astăzi să fie specială, Dacia a pregătit câteva spectacole de stradă în marile capitale europene Paris și Madrid, precum și în orașul Milano, dar și în capitala României, București, pentru a marca momentul.

VIDEO Românii își pot rezerva noua Dacia Spring, începând de astăzi. Spectacol pe străzi în marile capitale. Din cauza numărului mare de rezervări, site-ul Dacia a avut probleme

Mesajul central al campaniei de promovare este „Exclusiv pentru toți” și a fost creat de Publicis Conseil și regizorul James F. Coton, pe acordurile cântecului «Mad World» în interpretarea lui Noëm. După cum este descrisă campania, aceasta „pune în paralel două lumi, fiecare existând alături de cealaltă, fără a se judeca reciproc; cea a ultra exclusivității și cea a inclusivității cu Dacia”.

Scopul campaniei este să reflecte „poziționarea Dacia ca brand care revoluționează piața auto”.

Primele FOTO-SPION din România, cu noul SUV de la Dacia: Duster face-lift versus Grand Duster/MCV CITEȘTE ȘI Primele FOTO-SPION din România, cu noul SUV de la Dacia: Duster face-lift versus Grand Duster/MCV

În paralel, Dacia lansează împreună cu agenția Hopscotch operațiunea #SpringIsComing, derulată în mai multe orașe mari din Europa. Pentru a sublinia că strada este locul de pornire a marilor schimbări, Dacia s-a asociat cu o serie de artiști urbani „pentru a aduce un vânt de libertate în domeniul mobilității”. Patru echipe de artiști urbani au decorat străzile din Paris, Madrid, Milano și București cu creații originale pe această temă.

În plus, începând din 20 martie, publicul larg va putea descoperi pe rețelele sociale Dacia lucrările unor artiști talentați, „recunoscuți pentru angajamentul lor în promovarea unei arte eliberate de orice constrângeri”: William Roden (Paris), Media ODV (Madrid), Nicola Canarecci (Milano) și Sweet Damage Crew (București).

Cea mai ieftină versiune Dacia Spring va putea fi cumpărată ulterior, începând de la 16.800 euro, în România. Dacă este aplicată subvenția de la Rabla Plus, mașina poate fi cumpărată cu aproximativ 9.050 de euro, iar la casarea unui vehicul vechi, prin Rabla Clasic, prețul poate coborî la 7.700 euro. Primele mașini vor fi livrate în septembrie 2021.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia spring
rezevrare dacia spring
preturi dacia spring
preturi romania spring