VIDEO Strat de zăpadă de 10 centimetri pe Transfăgărășan. "Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi!"

VIDEO Strat de zăpadă de 10 centimetri pe Transfăgărășan. "Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi!"
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2021

Pe Transfăgărășan se acționează joi pentru îndepărtarea stratului de zăpadă depus pe carosabil, circulația rămânând în continuare deschisă pe timpul zilei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În anumite zone, stratul de zăpadă atinge și 10 centimetri, scrie Agerpres.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

"Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi pe Transfăgărășan! Azi dimineață am intervenit din nou pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil atât pe partea nordică, în județul Sibiu, între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, cât și pe versantul sudic, în județul Argeș, între Piscul Negru și tunel. În acest moment ninge în continuare, iar temperaturile de la altitudine au coborât sub zero grade, stratul de zăpadă atingând pe alocuri și 10 centimetri", transmit reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Aceștia recomandă șoferilor să circule cu prudență în zonă și să aibă mașina pregătită de iarnă.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

"Cu toate că în continuare circulația este deschisă pe Transfăgărășan pe timpul zilei, vă rugăm să circulați cu prudență pe toate drumurile montane și nu vă aventurați în zone cu zăpadă dacă nu aveți mașina pregătită pentru iarnă", arată sursa citată.

viewscnt
Afla mai multe despre
transfăgărășan
zapada