VIDEO Un avion cu destinația Dallas a trebuit să aterizeze de urgență la Philadelphia după ce un motor s-a defectat

VIDEO Un avion cu destinația Dallas a trebuit să aterizeze de urgență la Philadelphia după ce un motor s-a defectat
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 apr 2018

Un avion al companiei Southwest Airlines care zbura de la New York către Dallas a trebuit să aterizeze de urgență la Philadelphia marți dimineață după ce unul dintre motoare s-a defectat, iar bucăți din el au lovit geamul avionului, conform unui pasager, scrie CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

„Am plecat de la aeroportul LaGuardia către Dallas și ne aflam la vest de Philadelphia când am pierdut motorul din partea stângă și atunci ne-am îndreptat spre Philadelphia”, a declarat pasagerul zborului 1380, scrie News.ro.

„Bucăți ale motorului au lovit geamul avionului și au rănit un pasager. Nu am alte detalii în această privință. Mai multe persoane cu pregătire medicală s-au ocupat de pasagerul rănit”, a adăugat el.

Site-ul de monitorizare a zborurilor, Flightaware, a confirmat că avionul Boeing 737 și-a modificat traiectoria când se afla deasupra statului Pennsylvania și s-a îndreptat spre Philadelphia.

Volkswagen își schimbă logo-ul pentru a marca trecerea la \ CITEȘTE ȘI Volkswagen își schimbă logo-ul pentru a marca trecerea la "era mașinilor electrice". Director VW: Brandul a pierdut încercând să fie prea nemțesc

Conform informațiilor CNN, un pasager a fost transportat la spital.

Compania Southwest a emis un comunicat în care precizează că este la curent cu faptul că zborul a fost redirecționat către Philadelphia. „Adunăm mai multe informații”, se arată în comunicat.

Videoclipuri de la fața locului arată avionul înconjurat de echipaje de urgență.

Aeroportul din Philadelphia a anunțat că avionul a aterizat în siguranță și că persoanele care folosesc aeroportul se pot aștepta la întârzieri.

viewscnt
Afla mai multe despre
southwest airlines
avion