Wizz Air și-a majorat numărul de pasageri

Wizz Air și-a majorat numărul de pasageri
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 5 nov 2021

Compania aeriană ungară Wizz Air aproape și-a triplat numărul de pasageri transportați în octombrie, gradul de încărcare crescând considerabil raportat la perioada similară din 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Wizz Air a transportat circa 2,98 milioane de pasageri luna trecută, comparativ cu 1,14 milioane de pasageri transportați în octombrie 2020.

Factorul de încărcare s-a îmbunățit cu peste 13 puncte procentuale, de la 65,9% la 79,5%.

Schimbări în preferințele românilor la mașinile second-hand de import: BMW nu mai este cea mai cumpărată marcă premium CITEȘTE ȘI Schimbări în preferințele românilor la mașinile second-hand de import: BMW nu mai este cea mai cumpărată marcă premium

Wizz Air s-a extins pe piața ucraineană în octombrie, dublându-și capacitatea în această țară, și a anunțat deschiderea celei de a șaptea baze în Italia, pe aeroportul Marco Polo din Veneția.

La începutul lunii, Profit.ro a relatat că Wizz Air se pregătește să își lanseze operațiunile în Iordania, inclusiv pe ruta București-Aqaba, primul zbor către Iordania fiind programat pentru jumătatea lunii decembrie.

Wizz Air estimează că va transporta aproximativ 167.000 de turiști în Iordania în primul an de operațiuni pe această piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
pasageri transportati wizz air
zboruri romania iordania
lansare rute
wizz air bucuresti aqaba