Wizz Air va reduce semnificativ zborurile, în urma închiderii granițelor pentru străini de către Ungaria

Wizz Air va reduce semnificativ zborurile, în urma închiderii granițelor pentru străini de către Ungaria
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2020

Wizz Air va reduce semnificativ zborurile săptămânale, către și dinspre Ungaria, de pe 7 serptembrie, în urma închiderii granițelor pentru străini de către guvernul de la Budapesta ca măsură de prevenire a extinderii epidemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ungaria a anunțat vineri că va închide granițele pentru străini începând de pe 1 septembrie, pentru a combate creșterea infecțiilor cu noul coronavirus. Ungurii care vor reveni în țară vor fi obligați să intre în carantină, scrie News.ro.

Piața de vehicule electrice din Europa a atins un nivel record în iulie. Dacia, scădere ușoară față de luna anterioară CITEȘTE ȘI Piața de vehicule electrice din Europa a atins un nivel record în iulie. Dacia, scădere ușoară față de luna anterioară

Wizz Air a anunțat într-un comunicat că va opera 32 de zboruri pe săptămână în perioada 7-30 septembrie, comparativ cu 126 de curse în perioada 1-6 septembrie.

Duminică, Ungaria a înegistrat 292 de cazuri noi de infecții cu noul coronavirus, cel mai ridicat număr consemnat de la începutul pandemiei.

Ungaria a consemnat în total 5.961 de cazuri de infecții și 614 decese.

”Din 7 septembrie și până pe 30 ne putem aștepta la o scădere mai mare a numărului de curse și numai cursele cele mai populare vor fi disponibile pentru pasageri”, a anunțat compania aeriană.

Compania low-cost, care s-a extins în ultimii ani din esul în vestul Europei, a fost unul dintre operatorii aerieni care și-au revenit cel mai rapid după criza Covid-19.

Wizz Air a avertizat săptămâna trecută că redresarea sa ar putea stagna din cauza avertismentelor și restricțiilor legate de Covid-19, care îngreunează călătoriile în Europa, dar a precizat că regulile din Marea Britanie referitoare la carantină nu au determinat compania să își reconsidere planurile de extindere pe termen lung.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
zboruri