C&A confirmă planul de extindere în România

C&A confirmă planul de extindere în România
scris 28 apr 2019

Grupul de modă C&A, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală, confirmă informațiile Profit.ro privind extinderea în Capitală, prin pregătirea intrării într-un nou centru comercial, Plaza România, în planul pentru acest an fiind cel puțin 5 deschideri de magazine.

„În mai vom continua extinderea în București, deschizând un nou magazin în Plaza România. Vor urma apoi inaugurările în Ploiești, Zalău, Brașov, dar și cu un magazin în București Colosseum“, spune Cătălin Roșca, country manager C&A, conform Bizbrasov.

C&A, care a deschis primul magazin din București în 2009, mai are astăzi spații în mall-urile Veranda, Militari Shopping Center, Sun Plaza, AFI Cotroceni, Promenada, ca și 32 de magazine în 28 de județe.

În 2017, ultimul an raportat, cu 270 de angajați, grupul a avut afaceri de 441,7 milioane lei și un profit de 44,7 milioane lei.

Tranzacție: Lanțul austriac Cineplexx cumpără cinematograful din Băneasa Shopping City de la Gabriel Popoviciu, aflat la Londra-surse CITEȘTE ȘI Tranzacție: Lanțul austriac Cineplexx cumpără cinematograful din Băneasa Shopping City de la Gabriel Popoviciu, aflat la Londra-surse

La nivel global, C&A are circa 51.000 angajați și 1.899 de magazine în 21 de țări, cu venituri anuale de peste 6 miliarde de euro.

Grupul a fost fondat în 1841 de frații  Clemens and August Brenninkmeijer, în Olanda, fiind parte a Cofra Holding, cu sediul în Elveția.

viewscnt
Afla mai multe despre
c&a
plaza romania
mall