Dacia a înregistrat în 2017 un nou record de vânzări în Franța, 119.357 de autoturisme și utilitare vândute

Dacia a înregistrat în 2017 un nou record de vânzări în Franța, 119.357 de autoturisme și utilitare vândute
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 ian 2018

Constructorul auto francez Renault Group a anunțat marți că în 2017 vânzările sale pe piața din Franța au crescut cu 3,4% până la 673.869 de unități, cel mai ridicat nivel din ultimii șase ani, grație unei creșteri de 6,5% a vânzărilor Dacia, informează un comunicat de presă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu 119.357 de autoturisme și utilitare înmatriculate, marca Dacia a stabilit un nou record istoric de vânzări în Franța. Pe segmentul autoturismelor, cu 117.865 de unități vândute, marca Dacia a câștigat 0,1 puncte ajungând la o cotă de piață de 5,6%, ceea ce i-a permis să își consolideze poziția a cincea. Marca Dacia ocupă poziția a treia pe piața autoturismelor vândute clienților persoane fizice, scrie Agerpres.

Cazinourile din Macau, la prima creștere de venituri din ultimii 3 ani CITEȘTE ȘI Cazinourile din Macau, la prima creștere de venituri din ultimii 3 ani

Grupul auto francez precizează că modelul Sandero este vehiculul cel mai vândut clienților persoane fizice în Franța și ocupă locul opt în topul primelor zece autoturisme.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
renault