Dezvoltatorul israelian Hagag Development Europe a cumpărat două clădiri din centrul Capitalei, inclusiv fostul sediu Petrom

Dezvoltatorul israelian Hagag Development Europe a cumpărat două clădiri din centrul Capitalei, inclusiv fostul sediu Petrom

Fostul sediu Petrom

scris 20 mar 2018

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, și-a mărit portofoliul de proprietăți din România cu două clădiri situate pe Calea Victoriei din București și un teren de peste 3 hectare în apropiere de pădurea Pipera, plănuind investiții a căror valoare va atinge 70 de milioane de euro.

Preluarea celor două proprietăți situate pe una dintre arterele centrale ale Bucureștiului – Victoriei 109 (fostul sediu Petrom) și Victoriei 139, ca și a terenului din apropierea pădurii Pipera este prezentată ca o investiție de 20 milioane euro. Materializarea planurilor de consolidare și modernizare a celor două clădiri va presupune dublarea investiției inițiale.

Compania israeliană a anunțat recent că investește circa 90 de milioane de euro în H Pipera Lake, cel mai mare proiect rezidențial pe care Hagag Development Europe îl dezvoltă în România.

Acțiunile Facebook au înregistrat luni cel mai amplu declin din 2015, sub presiunea cazului legat de Cambridge Analytica CITEȘTE ȘI Acțiunile Facebook au înregistrat luni cel mai amplu declin din 2015, sub presiunea cazului legat de Cambridge Analytica

“Am ales România deoarece am identificat aici o piață cu un foarte mare potențial de dezvoltare, cu multe oportunități și o vizibilă creștere economică. Am intrat pe piață încă de acum 2 ani, dar până acum ne-am concentrat pe achiziția de proprietăți. Am dedicat mult timp achiziției de terenuri bune și nu am făcut compromisuri. Am investit până în prezent peste 20 de milioane de euro, iar anul acesta plănuim să investim încă 50 de milioane de euro în achiziții și dezvoltare”, declară Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului. 

Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internațional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive zone din Israel.

viewscnt
Afla mai multe despre
hagag development europe
teren pipera
cladire petrom
calea victoriei