eJobs lansează Brand Your HR, o divizie de business care ar urma să genereze venituri de 500.000 euro

eJobs lansează Brand Your HR, o divizie de business care ar urma să genereze venituri de 500.000 euro
Wili Bitescu
Wili Bitescu
scris 19 oct 2017

eJobs, una dintre cele mai mari platforme de recrutare online din România, a anunțat că lansează Brand Your HR, o divizie de business prin care va oferi servicii dedicate de Employer Branding angajatorilor din România, estimând venituri de jumătate de milion de euro din noua divizie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Brand Your HR urmăreste să sprijine companiile să-și creeze un brand puternic de angajator și să devină mai competitive pe piața resurselor umane.

ProCredit Bank primește 90 milioane lei de la Banca Europeană de Investiții pentru finanțarea IMM-urilor, primul credit acordat de instituție în moneda românească CITEȘTE ȘI ProCredit Bank primește 90 milioane lei de la Banca Europeană de Investiții pentru finanțarea IMM-urilor, primul credit acordat de instituție în moneda românească

"Am construit acest business-unit pentru a pune sub o umbrelă comună toate serviciile pe care eJobs le va oferi companiilor, începând de astăzi, în direcția dezvoltării, consolidării și eficientizării proceselor de recrutare, fidelizare și retenție angajați. ‘Data-driven Employer Branding’ este etichetă sub care vom dezvolta toate proiectele noastre, folosind metodologii dezvoltate intern și know-how-ul specific, acumulat de eJobs în 18 ani de leadership pe piața recrutării online. Suntem convinși că abordarea noastră este rețeta cea mai sigură pentru a genera rezultate măsurabile pentru orice client interesat de cultivarea brandului său de angajator, a declarat Andrei Frunză, CEO eJobs Group. 

Lansată în 1999, eJobs este una dintre cele mai mari platforme de recrutare online din România, cu un număr de peste 3,5 milioane de profesioniști conectați la piața muncii și peste 30.000 de joburi active în orice moment.

eJobs Group face parte din grupul media Ringier România, parte din grupul elvețian Ringier AG.

viewscnt
Afla mai multe despre
ejobs
brand your hr