ANRE a retras licența unor grupuri de producere a energiei de la Rovinari și Iernut, cu o putere totală de 630 de MW

ANRE a retras licența unor grupuri de producere a energiei de la Rovinari și Iernut, cu o putere totală de 630 de MW
scris 6 nov 2019

Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE) a retras licențele de producere a energiei pentru grupul 5 al termocentralei Rovinari și pentru grupurile 1 și 6 de la Iernut, cu o putere instalată totală de 630 de MW, care nu mai sunt disponibile, potrivit unui comunicat al reglementatorului.

Temperaturile de vară din ultimele zile provoacă fiori pe piața gazelor: prețurile spot - la minime istorice, sistemul de transport - la limita superioară de pre-alertă CITEȘTE ȘI Temperaturile de vară din ultimele zile provoacă fiori pe piața gazelor: prețurile spot - la minime istorice, sistemul de transport - la limita superioară de pre-alertă

Astfel, Comitetul de reglementare al ANRE, întrunit miercuri, 6 noiembrie, a aprobat modificarea Licenței nr. 1.085 pentru exploatarea comercială a capacităților de producere a energiei electrice și termice în cogenerare, acordate Societății Complexul Energetic Oltenia S.A, în sensul excluderii blocului G5 din CTE ROVINARI, cu o capacitate instalată de 330 MW electrici, aflat în reparație capitală până la 30.06.2021, din Condițiile specifice asociate acestei licențe, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
anre
licența