ANUNȚ Rainer Seele va pleca de la conducerea OMV la mijlocul anului următor

ANUNȚ Rainer Seele va pleca de la conducerea OMV la mijlocul anului următor
scris 26 apr 2021

Grupul austriac OMV, proprietarul Petrom, a anunțat că directorul său general Rainer Seele va demisiona din funcția sa la mijlocul anului următor, transmite agenția APA.

"Astăzi, președintele consiliului de administrație și directorul general al OMV, Rainer Seele l-a înștiințat pe președintele consiliului de supraveghere, Mark Garrett că nu va folosi opțiunea de prelungire a mandatului pentru un an suplimentar. Actualul său mandat se va încheia automat la 30 iunie 2022", a informat OMV într-un comunicat de presă.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Seele este CEO al grupului austriac OMV din luna iunie 2015. Recent grupul la care statul austriac deține 31,5% din acțiuni a început să fie criticat după ce în presă au apărt informații referitoare la presupuse inadvertențe cu prilejul preluării pachetului majoritar de acțiuni la compania de produse chimice Borealis precum și cu privire la spionarea ONG-urilor care se ocupă cu protecția mediului, scrie Agerpres.

Grupul OMV urmează să dea publicității rezultatele financiare pentru primul trimestru al acestui an în data de 29 aprilie.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

OMV, cea mai mare companie industrială listată din Austria, deține 51,01% din acțiunile OMV Petrom, statul român, prin Ministerul Energiei, deține 20,64%, Fondul Proprietatea - 18,99%, iar 9,36% se tranzacționează liber la Bursa de Valori București. 

viewscnt
Afla mai multe despre
rainer seele
omv