Cererea de insolvență depusă de Complexul Energetic Hunedoara a fost respinsă

Cererea de insolvență depusă de Complexul Energetic Hunedoara a fost respinsă
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 oct 2019

Cererea de insolvență depusă la Tribunalul Hunedoara de către administrația Complexului Energetic Hunedoara (CEH) a fost respinsă joi de instanța de judecată, la fel și solicitarea prin care compania cerea suspendarea provizorie a procedurilor de executare silită individuală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Hotărârea instanței de judecată poate fi atacată cu apel în termen de 7 zile de la comunicare, scrie Agerpres.

Danemarca a înlăturat ultimul obstacol în calea gazoductului Nord Stream 2 CITEȘTE ȘI Danemarca a înlăturat ultimul obstacol în calea gazoductului Nord Stream 2

"Instanța Tribunalului Hunedoara a respins cererea pentru deschiderea procedurii generale de insolvență formulată de debitorul SC Complexul Energetic Hunedoara SA și a respins cererea de suspendare provizorie a oricărei proceduri de executare silită individuală declanșată împotriva debitorului CEH. Împotriva Hotărârii Tribunalului Hunedoara se poate formula apel în termen de 7 zile de la comunicare", a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

Într-un alt dosar, în care mai mulți creditori cereau insolvența CEH, instanța a decis soluționarea cererilor la un nou termen care a fost fixat pe 14 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
complexul energetic hunedoara
insolventa