CET Govora cumpără gaze de 32,3 milioane lei de la Romgaz

CET Govora cumpără gaze de 32,3 milioane lei de la Romgaz
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2017

Compania Romgaz, unul din cei doi mari producători de gaze din România, a încheiat un contract de 32,33 milioane lei, cu TVA, pentru furnizare de gaze către producătorul de energie CET Govora din Râmnicu-Vâlcea, potrivit unui anunț transmis miercuri de compania de stat Bursei de Valori București (BVB).

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

CET Govora cumpără gaze naturale pentru perioada 1 iulie 2017- 30 septembrie 2018, scrie News.ro.

Plata se va face în avans, cu "factura de regularizare scadentă în 30 de zile de la data emiterii", arată anunțul.

CET Govora este producător și distribuitor de energie termică – apă caldă de consum și încălzire centralizată – în orașele Râmnicu Vâlcea, Baile Olănești și Călimănești-Căciulata. Compania este deținută de Consiliul Județean Vâlcea.

Skanska începe construcția primei clădiri de birouri din complexul Equilibrium, investiție de 37 milioane euro CITEȘTE ȘI Skanska începe construcția primei clădiri de birouri din complexul Equilibrium, investiție de 37 milioane euro

La 9 mai 2016, Tribunalul Vâlcea a deschis procedura insolvenței CET Govora ca urmare a deprecierii indicatorilor financiari-contabili: pierderi de 335 milioane lei, datorii de 438 milioane lei, capitaluri proprii negative de 96 milioane lei, disponibil bancar de doar 170.000 lei, câtă vreme don timp ce fondul lunar de salarii depășea 10 milioane lei. Administrator judiciar este Euro Insol.

Romgaz a realizat în primul trimestru al acestui an un profit net de 565,8 milioane lei (125,7 milioane euro), cu 16% mai mare față de nivelul înregistrat în perioada similară a anului trecut.

Acțiunile companiei se tranzacționează pe piața Bursei de Valori din București (BVB) și a Bursei din Londra (LSE). Acționar principal este statul român, prin Ministerul Energiei, cu o participație de 70%.

Romgaz are în prezent o valoare de piață de 10,5 miliarde lei (2,3 miliarde euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
cet govora
romgaz