Concurența a autorizat tranzacția prin care Expert Petroleum Luxemburg preia Petrofac Solutions & Facilities Support România

Concurența a autorizat tranzacția prin care Expert Petroleum Luxemburg preia Petrofac Solutions & Facilities Support România
scris 17 aug 2016

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Expert Petroleum SPV SARL Luxemburg a preluat Petrofac Solutions & Facilities Support SRL România.

Autoritatea de concurență a evaluat această operațiune din punct de vedere al compatibilității acesteia cu un mediu concurențial normal, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

Ca urmare a analizei, ”această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia”, precizează autoritatea română de concurență, citată de news.ro.

Companiile de petrol, gaze, minerale și din sectorul forestier, obligate să declare plățile către guvernele țărilor în care lucrează CITEȘTE ȘI Companiile de petrol, gaze, minerale și din sectorul forestier, obligate să declare plățile către guvernele țărilor în care lucrează

Expert Petroleum SPV SARL, ce are ca principală activitate „servicii anexe extracției petrolului brut și gazelor naturale”, este membră grupului internațional GMS Holdings, prezent în România prin Expert Petroleum SRL.

Petrofac Solutions & Facilities Support SRL, membră a grupului Petrofac, este furnizor de servicii petroliere la pentru industria țițeiului și gazelor naturale.

viewscnt
Afla mai multe despre
expert petroleum
petrofac
concurentei