Consiliul Concurenței analizează operațiunea de externalizare a unor servicii de către OMV Petrom

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de externalizare a unor servicii de către OMV Petrom
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2020

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care OMV Petrom SA externalizează către J. Christof E&P Services S.R.L. și Christof Private Firefighting Services S.R.L. unele operațiuni și servicii generale de suprafață conexe activităților de extracție și producție a petrolului și gazelor naturale, împreună cu activele și angajații care le deservesc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urma derulării unei proceduri de achiziție publică, consorțiul format din J. Christof E&P Services S.R.L. și Christof Private Firefighting Services S.R.L. a fost desemnat drept ofertantul cel mai bine clasat pentru lotul A (Zona de Producție Oltenia) și lotul B (Zona de Producție Muntenia Vest și Zona de Producție Moesia), urmând să semneze cu OMV un acord-cadru pentru furnizarea de servicii de suprafață și transport, servicii de operare și mentenanță minoră, servicii de pompieri și salvare, servicii de operare în teren, servicii de operare în facilități, servicii de operare în facilități de tratare.

Orban a cerut miniștrilor Sănătății și Educației să ajungă la o formă aproape definitivă a ordinului privind începerea anului școlar pentru a putea fi publicat marți CITEȘTE ȘI Orban a cerut miniștrilor Sănătății și Educației să ajungă la o formă aproape definitivă a ordinului privind începerea anului școlar pentru a putea fi publicat marți

Procedura presupune vânzarea unor bunuri mobile, închirierea unor bunuri imobile, precum și transferul unor salariați către consorțiu. La sfârșitul duratei contractului (opt ani de la data semnării de către OMV Petrom și consorțiu), unele active vor fi returnate către OMV Petrom.

viewscnt
Afla mai multe despre
omv petrom
consiliul concurentei