Consiliul de Administrație al Romgaz a primit un nou mandat, tot pentru patru luni

Consiliul de Administrație al Romgaz a primit un nou mandat, tot pentru patru luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2017

Acționarii producătorului de gaze Romgaz, una din cele mai profitabile companii de stat, au numit aceeași membri în Consiliul de Administrație, tot pentru patru luni, ”în urma exercitării votului cumulativ în ședința AGOA” de miercuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Au fost aleși astfel ca membri ai Consiliului de Administrație: Dorin-Liviu Nistoran, Sorana-Rodica Baciu, Romeo-Cristian Ciobanu, Remus Grigorescu, Daniel-Ioan Cermonea, Adrian Constantin Volintiru, Daniel-Florin Anghel, scrie News.ro.

”Se stabilește durata mandatului membrilor provizorii aleși de patru luni, începând cu data de 8 ianuarie 2018, sau până la finalizarea procedurii de selecție a administratorilor, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a guvernului nr. 109/2011, aprobată de Legea nr. 111/2016, cu modificările și completările ulterioare, dacă selecția se finalizează înainte de termenul menționat”, arată un document publicat pe site-ul Bursei de Valori București (BVB).

Apple vrea să creeze aplicații comune pentru iPhone, iPad și computerele Mac, pentru a oferi utilizatorilor o experiență unică CITEȘTE ȘI Apple vrea să creeze aplicații comune pentru iPhone, iPad și computerele Mac, pentru a oferi utilizatorilor o experiență unică

De asemenea, a fost stabilită remunerația membrilor provizorii ai Consiliului de Administrație ”egală cu de două ori media pe ultimele 12 luni a câștigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfășurată”.

Romgaz a raportat în primele nouă luni un profit net de 1,18 miliarde lei, mai mare cu 66% față de perioada similară a anului trecut, în timp ce producția de gaze a urcat cu 23,6%, la 3,75 miliarde metri cubi.

Compania este admisă la tranzacționare pe piața Bursei de Valori din București și a Bursei din Londra (LSE). Acționar principal este statul român, prin Ministerul Energiei, cu o participație de 70%.

Romgaz are o capitalizare de 12,16 miliarde lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
romgaz
consiliu de administratie