Corina Popescu a fost schimbată de la conducerea Electrica

Corina Popescu a fost schimbată de la conducerea Electrica
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mai 2022

Corina Popescu a fost schimbată de la conducerea Electrica cu 4 voturi pentru și 3 împotrivă, în Consiliul de Administrație.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

VEZI AICI PROBLEMELE DE LA ELECTRICA, PREZENTATE ANTERIOR DE PROFIT.RO

UPDATE Anunțul companiei -  "Consiliul de Administrație al Societății a hotărât revocarea dnei. Georgeta-Corina Popescu din funcția de Director General, fără justă cauză, începând cu 16 mai 2022, Totodată, CA a hotărât numirea dlui. Chiriță Alexandru-Aurelian, în calitate de Director General interimar, pentru o perioadă de 3 luni sau până la numirea unui nou Director General, respectiv până la revocare, oricare dintre aceste date intervineprima, cu posibilitatea revocării mandatului acordat oricând în perioada de 3 luni.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori

De asemenea, CA a solicitat Comitetului de Nominalizare și Remunerare demararea cu celeritate a unui proces de recrutare pentru poziția de Director General.

Consiliul de Administrație al Electrică îi mulțumește doamnei Popescu pentru activitatea desfășurată în cadrul Grupului și îi dorește succes în proiectele viitoare."

VIDEO PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Prețul energiei este marea problemă. Celelalte pot fi oarecum gestionabile până la un punct CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Prețul energiei este marea problemă. Celelalte pot fi oarecum gestionabile până la un punct

Numită la data de 1 iunie 2018 pe poziția de Director General al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica, Corina Popescu preluase din data de 1 noiembrie 2018 și funcția de Director General provizoriu al Electrica SA.

Din 1 februarie 2019, Corina Popescu ocupa funcția de Director General al companiei Electrica, pentru un mandat de 4 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
corina popescu
electrica