DOCUMENT Hidroelectrica își reînnoiește contractul de trimitere a facturilor către populație

DOCUMENT Hidroelectrica își reînnoiește contractul de trimitere a facturilor către populație
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 17 mai 2023

Compania de stat Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, până nu demult cu cea mai avantajoasă ofertă de furnizare pentru gospodăriile populației, ajunsă la finalul anului trecut la o pondere de peste 25% din total a vânzărilor de energie cu amănuntul către clienți finali și care de-abia a început să emită facturile aferente consumului lunii noiembrie 2022, își reînnoiește contractul de externalizare a activității de trimitere de facturi de consum prin poștă și e-mail clienților casnici.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, Hidroelectrica va cumpăra ″servicii de printare, împlicuire și distribuție poștală a facturilor și documentelor anexate/notificărilor/preavizelor de deconectare″ pe 12 luni.

Comisia Europeană a majorat estimarea de creștere pentru economia României în acest an CITEȘTE ȘI Comisia Europeană a majorat estimarea de creștere pentru economia României în acest an

Data limită de trimitere a ofertelor la procedura de achiziție este 24 mai, contractul urmând să fie atribuit până la finalul lunii iunie. Acesta are o valoare estimată de circa 1,19 milioane lei plus TVA.

Având în vedere volumele lunare, considerăm că pe parcursul anului 2023 nu vom depăși un volum mediu lunar de aproximativ 49.166 de plicuri, rezultând un total de 590.000 de plicuri pentru 12 luni, la care se adaugă și un pachet de servicii profesionale de generare documente, introducere și validare date″, se arată în documentația de atribuire.

Casa de Comerț Unirea intenționează să achiziționeze un abator pentru sacrificarea animalelor și o fabrică de procesare legume CITEȘTE ȘI Casa de Comerț Unirea intenționează să achiziționeze un abator pentru sacrificarea animalelor și o fabrică de procesare legume

În aprilie anul trecut, Hidroelectrica a încheiat un contract pe un an de ″servicii de generare, tipărire, împlicuire și distribuție poștală sau electronică a facturilor″, în valoare de circa 890.000 lei plus TVA, cu firma de management al relației cu clienții și transformare digital Easy Print Services, controlată și condusă de Laurențiu Neagu.

Recent, Hidroelectrica a reluat și licitația de extindere a serviciilor digitale asigurate de portalul său dedicat activității de furnizare.

CONFIRMARE FOTO Șeicul Ahmed Bin Saif Al Nahyan deschide un hotel în România, lângă aeroportul Otopeni CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Șeicul Ahmed Bin Saif Al Nahyan deschide un hotel în România, lângă aeroportul Otopeni

La finalul lunii noiembrie a anului trecut, compania de stat ajunsese la o cotă de aproape 8% din piața românească a furnizării de electricitate, potrivit datelor ANRE, ocupând locul 5 în topul furnizorilor.

În 2022, grupul a început implementarea unui nou sistem de facturare, aspect care, împreună cu modificările frecvente ale reglementărilor cu privire la prețurile de furnizare către consumatori finali și creșterea semnificativă a numărului de clienți din segmentul de furnizare, a condus la o întârziere semnificativă în procesul de facturare și la un sold semnificativ al veniturilor nefacturate la 31 decembrie 2022″, se menționează în situațiile financiare ale Hidroelectrica pe anul trecut.

DOCUMENT Hidroelectrica își reînnoiește contractul de trimitere a facturilor către populație
DOCUMENT Hidroelectrica își reînnoiește contractul de trimitere a facturilor către populație
Extras din caietul de sarcini

Extras din caietul de sarcini

viewscnt
Afla mai multe despre
facturi hidroelectrica
furnizare energie hidroelectrica
contracte furnizare hidroelectrica