Enel - nou record pe bursă

Enel - nou record pe bursă
scris 29 ian 2020

Enel a atins un nou nivel record al capitalizării de piață, depășind pentru prima dată valoarea de 80 de miliarde de euro.

Astfel, Enel își consolidează poziția de lider în rândul companiilor italiene și în sectorul de utilități din Europa.

EXCLUSIV DNA a clasat din lipsă de probe cele mai sensibile \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV DNA a clasat din lipsă de probe cele mai sensibile "fișiere" din dosarul Apa Nova. Cine a scăpat de urmărirea penală și cine nu

Performanța se datorează modelului de afaceri integrat și sustenabil, adoptat de Enel încă din 2015, ceea ce a permis Grupului să profite de oportunitățile ample oferite de tranziția energetică.

Pe piața locală, Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005.

Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și furnizează servicii unui număr de 3 milioane de clienți. Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 128.000 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
enel
bursa